Particulier
Zakelijk

Koelen met de zon als Bron!

De combinatie van Airco en Zonnepanelen kent veel voordelen, zeker wanneer u de Airco gratis van ons krijgt! 

Daarnaast bespaart u ook nog eens flink op uw maandelijkse kosten. Uw Zonnepanelen zullen veel energie voor u gaan opwekken de komende maanden en deze energie gebruikt u voor al uw apparaten, inclusief uw nieuwe Airco. Zo kunt u genieten van een koele, comfortabele woning én een lagere energierekening.

Daarnaast maakt u uw huishouden duurzamer en milieuvriendelijker. Zonne-energie is een hernieuwbare bron die geen schadelijke uitstoot veroorzaakt, waardoor uw ecologische voetafdruk kleiner wordt. Voor de bewuste consument is dit een aantrekkelijke optie.

Bovendien geeft dit systeem u een zekere onafhankelijkheid van het energienet. Bij stroomuitval of piekbelasting zorgen zonnepanelen ervoor dat uw airco blijft werken, waardoor u altijd van comfort verzekerd bent.

Hier profiteert u van

5

Uw wooncomfort stijgt;

5

U bespaart maandelijks flink op uw energierekening;

5

Dubbel duurzaam met Airco én Zonnepanelen

5

U draagt uw steentje bij aan een beter milieu;

5

U betaalt maandelijks minder dan u per maand bespaart!

Zo gaan wij te werk

Kies uw pakket

Via de website, per e-mail of per telefoon kiest u gemakkelijk het pakket dat het beste bij uw situatie en wensen past. Liever een pakket op maat? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op.

Een voorstel op maat

U ontvangt van ons een voorstel. Hierin staat exact beschreven wat u mag verwachten van ons, hoeveel u gaat besparen en hoe de installatie in zijn werk gaat.

Akkoord & Planning

Helemaal tevreden met het voorstel? Dan ontvangen wij deze graag ondertekent van u retour. Een van onze verduurzamingsexperts neemt vervolgens contact met u op om de installatie in te plannen.

Installatie

Op de afgesproken dag en tijd bellen onze monteurs bij u aan en gaan ze aan de slag. Natuurlijk beantwoorden wij ook al uw vragen en geven we u uitgebreide uitleg over uw nieuwe systemen.

Oplevering

Zijn de werkzaamheden afgerond en bent u tevreden? Dan kunt u genieten van uw panelen en airco! Later toch nog vragen, wij blijven telefonisch bereikbaar!

Evaluatie en onderhoud

Indien gewenst evalueren we het verloop van het project samen met u. Ook is het mogelijk om afspraken te maken over onderhoud.

Offerte Aanvragen

Met het formulier hiernaast vraagt u heel gemakkelijk uw offerte aan voor het pakket van uw keuze. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we deze in behandelingen en hoort u spoedig van ons. Heeft u onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen? Deze kunt u met uw aanvraag meesturen of u neemt gemakkelijk contact met ons op via +31(0)85 10 572 79 of info@bespaaropjehuis.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Naar welk pakket gaat uw keuze uit?*