Particulier
Zakelijk

Diensten

Bespaaropjehuis biedt u diverse diensten in woningverduurzaming; van advies tot en met de daadwerkelijke uitvoering. We vertellen u graag meer.

Bespaaradvies

Uw woning verduurzamen; dat is een beslissing waar u even voor moet gaan zitten. Dat begrijpen wij van Bespaaropjehuis als geen ander. Daarom beginnen we met een persoonlijk advies. Zo weet u vooraf precies wat er kan, hoe we dat kunnen realiseren en wat de kosten zijn. Dus wilt u weten hoe u uw jaren 30-woning kunt verduurzamen? Wilt u in kaart hebben wat u kunt besparen met een warmtepomp in uw nieuwbouwhuis? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar alle opties die u heeft om energie te besparen? Wij helpen u graag verder.

Isolatie

Kou, hitte, tocht en vocht; u wilt het allemaal niet in uw woning hebben. Met woningisolatie beschermt u uw huis tegen invloeden van buitenaf. Uw huis voelt behaaglijk aan, energielasten dalen én het is beter voor het milieu. Bij woningisolatie heeft u meerdere opties. Denk aan bodemisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Wij vertellen u graag wat de kosten en besparingen ervan zijn.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro’s per jaar op uw energiekosten. Ook verhoogt u de waarde van uw huis en verlaagt u de CO2-uitstoot van uw huishouden. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter energielabel voor uw huis. Op vrijwel ieder huis kunnen we zonnepanelen plaatsen.

Warmtepompen en airco’s

Met een hybride warmtepomp of airco kunt u op een duurzamere manier uw woning verwarmen. Extra aantrekkelijk? De overheid biedt diverse subsidies wanneer u besluit uw huis te verwarmen met een warmtepomp.

Laadpalen

Met een laadpaal thuis heeft u altijd een plek om uw elektrische auto te laden. En omdat het stroomtarief bij uw thuis vaak lager is dan bij een openbare laadpaal bespaart u op uw stroomkosten.

Energielabel

Bent u van plan uw huis te verkopen of te verhuren? Of wilt u weten welk Energielabel u huis nu heeft, én na energiebesparende maatregelen kan hebben? Wij helpen u graag.