Particulier
Zakelijk

Zorgeloos profiteren van uw zonnepanelen met ons onderhoudscontract

Bij ons draait alles om het beschermen van uw investering en het garanderen van ononderbroken groene energie. Met ons onderhoudscontract voor zonnepanelen geniet u van gemoedsrust en goed werkende zonnepanelen.

Zorgeloos profiteren van uw zonnepanelen met een service contract

Bij Bespaaropjehuis vinden we het belangrijk dat u altijd optimaal kunt genieten van uw aangeschafte producten.  Of u nu een PV installatie, batterij of laadpaal heeft, met een servicecontract heeft u de garantie dat er altijd iemand voor u klaarstaat bij vragen, dat uw opbrengsten maximaal zijn en dat eventuele kapotte onderdelen snel en kundig vervangen worden zonder onverwacht hoge kosten. Met het servicecontract van Bespaaropjehuis kunt u erop vertrouwen dat uw investering het onderhoud krijgt dat het verdient.

Wat houdt het servicecontract in?

  • Onbeperkte ondersteuning van ons serviceteam (per mail en telefoon);
  • Maandelijks uitlezen van uw zonnepanelen + controle foutmeldingen;
  • Vervanging van omvormers indien deze stuk zijn;
  • 1x per jaar advies over opbrengstmaximalisatie;
  • 1x per 2 jaar bezoek aan huis waarbij de installatie door een monteur wordt gecontroleerd.

De voordelen van een servicecontract

  1. Geen verborgen kosten: u betaalt géén voorrijkosten en géén arbeidskosten bij reparatie van defecte onderdelen, zolang ze onder de fabrieksgaranties vallen. Deze fabrieksgaranties kunt u terugvinden in uw offerte.
  2. Onbeperkte telefonische ondersteuning: wij zijn slechts één telefoontje of mail verwijderd om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.
  3. Door de preventieve maandelijkse online check, bent u altijd verzekerd van een optimaal werkende installatie en worden problemen direct inzichtelijk en opgelost.
  4. Door de fysieke veiligheidscheck bent u verzekerd van een veilige en goed werkende installatie. Zo wordt de groepenkast, omvormer, bekabeling, de werking van de installatie en de bouwkundige staat van het montagesysteem geïnspecteerd.

Vrijblijvende offerte

Tarieven en voorwaarden

Ons jaarlijkse onderhoudscontract kost €195,- inclusief btw per jaar voor systemen tot 20 panelen, met jaarlijkse indexatie. Het betreft een contact met de looptijd van 1 jaar, waarbij één maand opzegtermijn gehanteerd wordt. Na het eerste jaar kunt u iedere maand opzeggen. De specifieke voorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden. 

Is uw installatie niet door ons geleverd en gemonteerd?

Geen probleem. Ook dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij controleren dan wel eerst de kwaliteit van uw installatie. Voor een controle van een installatie tot 20 panelen rekenen wij €295,- inclusief btw. Als uw installatie aan onze kwaliteitseisen voldoet, krijgt u dezelfde uitgebreide service en garanties als onze eigen klanten. Zijn er aanpassingen aan uw installatie nodig? Dan ontvangt u van ons daarvoor een vrijblijvende offerte.

Meer weten?

 Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.