Particulier
Zakelijk

Met subsidie uw huis verduurzamen

Verduurzamen? Dat kan met subsidie. Zo bespaart u op uw energiekosten én op uw investering.

Het financiële voordeel van verduurzamen

Uw huis verduurzamen levert u veel voordelen op. Zo hoeft u uw huis minder te verwarmen en wordt uw energierekening dus lager. Ook draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast kunt u voor de energiebesparende maatregelen een subsidie aanvragen bij de overheid. U krijgt dan tot wel 30% van uw investering terug!

Deze zogenaamde ISDE subsidie kunt u aanvragen voor onder meer spouwmuur-, dak-, vloer- en bodemisolatie maar ook voor een warmtepomp of aansluiting op het warmtenet. Lees er hier alles over.

Verder zijn er ook veel regionale subsidies beschikbaar vanuit gemeentes en provincies. Wilt u precies weten welke extra voordelen er in uw woonplaats zijn? Neem dan een kijkje op de energiesubsidiewijzer van de overheid op: Energiesubsidiewijzer: vind eenvoudig subsidies en leningen | Verbeterjehuis

De Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds

Kunt u financiële ondersteuning gebruiken bij uw woningverduurzaming? Kijk dan eens op de site van het Nationaal Warmtefonds. Zij bieden bijvoorbeeld de Energiebespaarlening. Een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren.

Meer weten?

 Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.