Particulier
Zakelijk

Altijd met een volle accu van huis

Met een laadpaal thuis heeft u altijd een plek om uw elektrische auto te laden. En omdat het stroomtarief bij uw thuis vaak lager is dan bij een openbare laadpaal bespaart u op uw stroomkosten.

De perfecte laadpaal voor uw situatie

Iedere elektrische auto en woonsituatie is anders, en vraagt om een andere laadoplossing. Wij lichten graag al uw opties toe en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens installeren onze bedrijven uw laadpaal en krijgt u een heldere uitleg over het gebruik ervan.

De voordelen van een laadpaal thuis

Lagere energiekosten
Thuis betaalt u het energietarief van uw energieleverancier. Dit is lager dan aan een openbare laadpaal. Bovendien betaalt u geen extra servicekosten; die zijn er bij openbare laadpalen wel.

Opladen wanneer u wilt
U hoeft niet meer te zoeken naar een laadplek of te wachten op uw beurt. U laadt uw auto op wanneer u dat wilt. Zo kunt u altijd van huis met een volle accu.

U voorkomt accudegradatie
Komt u onderweg met een lege accu te staan dan gebruikt u vast wel eens een snellader. Deze snelladers hebben echter een nadelig effect op de staat van de accu. Door thuis weg te rijden met een volle accu voorkomt u dat u onderweg een snellader moet gebruiken.

Vrijblijvende offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*

Meer weten?

 Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.