Particulier
Zakelijk

Zonnepanelen plaatsen

Schaft u zonnepanelen aan? Dan profiteert u, na het plaatsen, vanaf de allereerste zonnestraal. Dankzij deze eigen stroomvoorziening neemt u minder energie van het net af en bespaart u dus direct op uw energierekening. Wij adviseren u graag en kunnen, omdat we als bedrijf erkend installateur zijn, ook de montage van de zonnepanelen verzorgen.

Volledig ontzorgd bij de aanschaf en het monteren van zonnepanelen

Koopt u bij ons zonnepanelen dan verzorgen onze bedrijven ook de volledige installatie ervan. Voorafgaand aan het installeren bepalen we de juiste ligging voor uw zonnepanelen. Ook kijken we naar het soort dak, bijvoorbeeld schuin of plat. Rekening houdend met de oppervlakte van uw dak en eventuele schaduw berekenen we nauwkeurig hoeveel panelen er nodig zijn. Tijdens het monteren plaatsen we uiteraard ook de omvormer, breiden we als dat nodig is de meterkast uit, en geven we u uitleg over het gebruik.

De voordelen van zonnepanelen

U draagt bij aan een beter milieu
Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op en dus belast u het milieu een stuk minder.

U verlaagt uw energierekening
U neemt minder stroom af van het net en dus gaat uw energierekening omlaag. Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft? Dan levert u terug aan het elektriciteitsnet en daalt uw energierekening nog verder.

U profiteert van een hoog rendement en een snelle terugverdientijd
Zonnepanelen zijn tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit en dus geven ze een hoger rendement dan voorheen. Uw investering verdient u dus snel terug. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden tot subsidie voor zonnepanelen.

Uw woning krijgt een beter Energielabel
Het Energielabel laat zien hoe zuinig uw woning is. Hoe beter uw Energielabel, hoe meer uw woning waard is bij verkoop.

Vrijblijvende offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*

Onze werkwijze

 1. U ontvangt een indicatieve zonnepaneel-offerte
  Nadat u op deze site uw gegevens heeft ingevuld, sturen wij u binnen 48 uur een indicatieve offerte. Zo krijgt u alvast een goed idee van de eventuele kosten.
 2. Wij geven u vrijblijvend advies
  Heeft u naar aanleiding van de offerte vragen dan nemen onze experts deze met u door. Dit kan telefonisch of per mail, maar we kunnen ook bij u langs komen. Wat u wilt!
 3. Wij checken uw huis en dak
  Voordat we aan de slag gaan, checkt een van onze monteurs of de geoffreerde werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Zo voorkomen we vervelende verrassingen tijdens de installatie.
 4. Wij monteren uw zonnepanelen in 1 dag
  We streven ernaar uw zonnepanelen in 1 dag te plaatsen. Onze ervaren monteurs installeren dan ook de omvormer en breiden, wanneer nodig, de meterkast uit.

Onze materialen

Er zijn vele soorten en merken zonnepanelen en omvormers. Bespaaropjehuis levert uitsluitend zonnepanelen van A-merken die behoren tot de zogenaamde Bloomberg TIER-1-lijst. Deze lijst geeft een indicatie van de omvang én financiële degelijkheid van een fabrikant.

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.