Particulier
Zakelijk

Zo gaan wij te werk

Of u nu kiest voor een breed pakket maatregelen of voor één enkele maatregel; wij ontzorgen u compleet in het bereiken van de gewenste besparing.

Besparen en complete ontzorging

Iedere woning en ieder pand is uniek en dus is het verduurzamen ervan maatwerk. Wij begeleiden u in zes overzichtelijke stappen.

Stap 1

Afspraak inplannen bij u op locatie

U wilt een pand of woning verduurzamen. Maar waar moet u beginnen? En uit welke mogelijkheden kunt u kiezen? Gaat u voor dakisolatie, of is bodemisolatie juist beter? Kiest u voor zonnepanelen, of combineert u meerdere maatregelen? Dat zijn de vragen die wij graag voor u beantwoorden tijdens een kennismakings- en inventarisatiegesprek.

Stap 2

Onze duurzaamheidsadviseur bekijkt uw locatie

Onze adviseur komt bij u langs. Hij inspecteert onder meer uw wanden, dak en kruipruimte. Zo verzamelen we alle informatie die nodig is om een gedegen advies voor u op te stellen.

Stap 3

Een eerlijk advies

U ontvangt een op maat gemaakt advies met doorgerekende energiebesparing en een kostenindicatie van de geadviseerde maatregelen. Wij laten u ook zien hoe snel de investeringen terugverdiend kunnen worden. Zo kunt u rustig bekijken wat u wilt verbeteren.

Stap 4

Vlotte installatie en persoonlijke begeleiding

Is alles duidelijk en wilt u graag overgaan tot het uitvoeren van maatregelen ? Wij zetten het graag voor u in gang en regelen alles voor u: van isolerende maatregelen tot het installeren van zonnepanelen, een warmtepomp of laadpaal.

Stap 5

Uw nieuwe energielabel

Zijn alle werkzaamheden uitgevoerd? Dan verzorgen wij, als u wilt, uw nieuwe EPA-energielabel. Komt deze op B of hoger uit, dan krijgt u mogelijk korting op de hypotheekrente. Zo bespaart u nog extra.

Stap 6

Profiteer van lagere lasten en optimaal wooncomfort

Geniet van lagere energielasten en verhoogd comfort op uw locatie. En met een beetje geluk heeft u ook nog een hogere woningwaarde. En dat alles terwijl u ook nog bijdraagt aan een beter milieu!

Greeny Bros

Dé specialist in zonnepanelen, met 12 jaar ervaring en bijna 2000 installaties per jaar

12mndn duurzaam

Onze nieuwste partner, met betrokken en bevlogen adviseurs en veel ervaring met complexe projecten

Solarstudio

Premium label met een duidelijke missie: iedereen maximaal van de zon laten genieten zonder dat dit extra geld kost

IsoSun

Deze professionals hebben 30 jaar ervaring in isolatie en beheersen het vak dan ook tot in de puntjes

Rouwenhorst

Gespecialiseerd in het leveren van een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning

Bestisol

Al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren, tot grote tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten

Smit Isolatie Groep

Gespecialiseerde isolatie partner voor alle type isolatie uit het noorden van het land

Powered bij LeefEnergieBewust

Bespaaropjehuis is een initiatief van de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: