Particulier
Zakelijk

Ook voor zakelijke klanten

Wilt u als ondernemer uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Vraagt u zich als VvE af welke investeringen het meeste voordeel opleveren? Of wilt u als woningcorporatie weten hoe u energie kunt besparen door bijvoorbeeld vloerisolatie of zonnepanelen? Bij Bespaaropjehuis begeleiden we u graag tijdens het hele traject. Wij stellen desgewenst een advies op, en kunnen u helpen bij het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen. Alles onder 1 dak dus!

Mkb’ers

Verduurzamen en besparen op energiekosten: het zijn thema’s die meer dan ooit spelen bij ondernemers. Ons ervaren team van verduurzamingspecialisten werkt nauw samen met uw bedrijf om de meest geschikte methoden te identificeren die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om het isoleren van uw kantoorruimtes, magazijnen, productiefaciliteiten of andere bedrijfsgebouwen? Of om het plaatsen van laadpalen of een zonneboiler? Wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

VvE’s

Bent u namens uw VvE op zoek naar externe deskundigheid rondom het verduurzamen van het vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team van verduurzamingsspecialisten werkt nauw samen met uw VvE om de meest geschikte methoden te identificeren die passen bij uw specifieke gebouw en budget. Of het nu gaat om het isoleren van de gevels, daken, vloeren of spouw, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

Aannemers

Zowel bij bestaande als bij nieuwbouwwoningen zien wij een forse groei in verduurzamingsaanvragen. Als aannemer bent u altijd op zoek naar bijvoorbeeld hoogwaardige isolatieoplossingen die voldoen aan de eisen van uw projecten, en daarom bieden wij u gespecialiseerde diensten en materialen. Wij hebben ruime ervaring en hebben al talloze zakelijke opdrachtgevers bijgestaan.

Woningcorporaties

Als woningbouwcoöperatie wilt u ervoor zorgen dat uw woningen comfortabel zijn voor uw huurders en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen. Daarom bieden wij hoogwaardige verduurzamingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor woningbouwcoöperaties. Wij denken graag met u mee over bijvoorbeeld de isolatiemogelijkheden van bestaande en nieuwe woningen. Of over het plaatsen van laadpalen of zonneboilers. In ons advies aan u nemen we uiteraard thema’s als betaalbaarheid, wooncomfort, behaaglijkheid en binnenklimaat mee.

Vastgoedbeleggers

Heeft u of belegt u in vastgoed en heeft u vragen over het verduurzamen van uw portefeuille? Wij begrijpen de uitdagingen waarmee vastgoedbeheerders worden geconfronteerd als het gaat om het maximaliseren van de waarde en efficiëntie van hun vastgoedportfolio. We weten dat isolatie en verduurzaming essentieel onderdelen zijn van duurzaam vastgoedbeheer, en daarom bieden we hoogwaardige oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van vastgoed en helpen u graag.