Particulier
Zakelijk

Isolatie op maat voor u

Isoleren is een vak apart. Gelukkig beheersen de professionele bedrijven binnen onze groep dit tot in de puntjes. Zij zetten hun ruime ervaring in isolatie uiteraard graag voor u in. Wat dit u oplevert? Eerlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en maximaal resultaat.

Hoger wooncomfort en een lagere energierekening?

U bereikt het met de juiste woningisolatie. Daarmee dalen uw stookkosten én verbetert het binnenklimaat in uw woning. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes in het type isolatie? Of wilt u graag meer weten over hoe isolatie wordt aangebracht? Wij helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.

De voordelen van isoleren

U bespaart flink op de stookkosten
Een goed geïsoleerde woning houdt de warmte veel beter vast. Hoe meer isolatiemaatregelen u neemt, hoe meer u bespaart.

Uw woning stijgt in waarde
Het isoleren van uw woning is altijd een goed idee. U verdient uw investering al binnen een paar jaar terug en verhoogt de waarde van uw huis.

U geniet van een comfortabeler binnenklimaat
In goed geïsoleerd huis is het prettiger wonen. U heeft minder last van tocht en vocht en de temperatuur voelt een stuk aangenamer aan.

Het is beter voor het milieu
Is uw huis goed geïsoleerd dan gebruikt u minder energie en stoot u dus minder CO2 uit.

Vrijblijvende offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Hidden
Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*

De verschillende soorten isolatie

Een oud huis isoleren? Of juist een nieuwbouwwoning? Een huis van buiten isoleren? Of juist van binnen? Bij woningisolatie heeft u meerdere opties.

We zetten ze graag voor u op een rij en geven u graag advies en tips.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een veel gekozen vorm van isoleren. En dat is niet zo gek. Het isoleren van uw muren is een effectieve manier om warmteverlies in uw woning te verminderen én te besparen op energiekosten. Bovendien is het een snelle, eenvoudige én financieel gunstige keuze.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele isolatiemaatregel. Een warmere vloer maakt dat u extra comfort ervaart en minder hoeft te stoken. Voor het isoleren van uw vloer zijn verschillende methodes. Wij vertellen u graag alles over de kosten en besparing ervan.

Bodemisolatie

Uw energierekening én het milieu plukken beide de vruchten van bodemisolatie. Door de kruipruimte onder uw huis te isoleren, bijvoorbeeld met zogenaamde parels, gaat er veel minder warmte verloren. Vooral interessant voor huizen met een vochtige, lage kruipruimte.

Dakisolatie

Een dak of zolder zonder isolatie? Het is één van de grootste energieverspillers. Met goede dakisolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien gaat uw wooncomfort er flink op vooruit. Dakisolatie kan van binnenuit en ook schuine of hellende daken kunnen geïsoleerd worden.

Meer weten?

 Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder.